Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A VV5 pitbullja, Cristofel új babérokra tör. Nézd meg a klippet, érdemes. Mindegy, hogy tetszik vagy nem. A tét a lét: cél mindenképpen jelen lenni a bulvárban. - Való Világ magazin
részletek »

VV Cristofel váltott: lányverés után popkarrier? - videó ájulásig

Egy tuti, szubjektív Való Világ - Való világ 5, azaz VV5 - rajongói oldal, mely nem más mint egy tuti magazin. Az, amit és ahogyan én látom, a néző, viszont ahogy láttatják velünk.
Való Világ magazin
Itt vagy: Való Világ magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
VV Cristofel váltott: lányverés után popkarrier? - videó ájulásig
VV Cristofel váltott: lányverés után popkarrier? - videó ájulásig
A VV5 pitbullja, Cristofel új babérokra tör. Nézd meg a klippet, érdemes. Mindegy, hogy tetszik vagy nem. A tét a lét: cél mindenképpen jelen lenni a bulvárban.
VV Cristofel amióta vége a VV5 szériának, szinte mindig a bulvár top hírekben szerepelt.

Fellobbanó vagy jéggé dermedt szerelem Veronikával, ez volt a karbantartó sztori. A bulvárlapok hozták is örömmel: mi meg csak kapkodtuk a fejünket, hogy most mi van? Már megint, már nem és ez így ment hónapokon keresztül.

Mígnem a hírek arról érkeztek, hogy élete szerelmét annyira bántalmazta a kubai macsó, hogy Veronika kórházba került. Ebbe a "sztoriba" nem mélyedek el, mert magánügynek tartom. A hírt persze ápolta rendesen a bulvár: lapokban, tv-ben egyaránt nem lehetett kikerülni.

Ez gondolom, igen megrázta lelkileg VV Cristofelt és képes volt hetekre talán őszintén magába mélyedni. Persze ehhez hozzásegítette a hivatalos hatósági személyek kísérete, a közeg, ahol kénytelen, kényszeredetten, valójában kötelességből meg kellett mutatkoznia.
Hirdetés

Azonban nem sokáig tartott nála az elmélyülés, hirtelen váltott, olyan harapós pitbull módjára.

VV pitbull Cristofel belénk harapott: nem kicsit, nagyon!

Most, a hosszú pünkösdi hétvégén kirukkolt egy videó klippel, amit ezen rövid idő alatt több mint 655 ezren néztek meg eddig. Én is köztük voltam, tehát plusz egy néző hozzáadandó.

Kemény, nagyon kemény kritikák születnek még a mostani percekig is. Ami számomra igazán meglepő, az a klip sikere! Méghozzá a negatív siker!

Ez látható: 1.099 embernek tetszik, 6.283 embernek nem. Cirka hatszor annyi emberkének nem tetszik, mint akinek tetszik. Ezt hívják negatív sikernek. Évek óta járkálok a videó megosztón, rengeteg zenét meghallgattam már, megnéztem, de ilyen fordított előjelű minősítéssel nem találkoztam még.

Hogy mi a klip címe? - lényegtelen, de elárulom: Kubai ritmus.

Nekem az tetszik benne, hogy a pesti utcákon, sőt panel lakótelepen is készültek felvételek - kubai hangulat: ez tök jó! Ez a leghumorosabb benne. No, meg az a piros virág a hajában, hát az elképesztő....tiszta cukiság! Vagy nem?!
VV Cristofel - Kubai ritmus
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - VV5, VV Cristofel, popkarrier, videó, kubai ritmus
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-05-28 19:39:46
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü