Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Való Világ 5 - VV5 - beszavazás képes leírás - Való Világ.tlap.hu
részletek »

Való Világ 5 - VV5 - beszavazás - Való Világ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: valovilag.tlap.hu » Való Világ 5 - VV5 - beszavazás
Keresés
Találatok száma - 3 db
VV5: Fecó beordította magát a villába

VV5: Fecó beordította magát a villába

A harmadik beszavazóshow-ban egy Dumagép, vagy inkább üvöltözőgép került a Való Világ villájába. Fecó költözhet szombaton a villába, 74 százalékot kapott. 17 százalékot kapott Ricsi, 9-et Márió. Két utóbbi srác arcára elképedés ül. Csütörtökön jönnek a cselszövők, mi meg már előre várjuk, hogy Fecót hogyan fogja kibírni a villa díszes társasága.

Való Világ 5

Való Világ 5

Való Világ 5 rajongók! Itt a helyetek a Való Világ 5 rajongói oldalon! Nálunk első kézből értesülsz mindenről ami a Való Világ háza táján történik. Megismerhetsz számos jelentkezőt, akik nagyon szeretnének bekerülni a Való Világ 5 szereplői közé. A Való Világ 5 kulissza titkai sem lehetnek előtted rejtve, ezért látogasd minél sűrűbben weboldalunkat! Minden hír érdekel ami a Való Világ 5-el kapcsolatos? Látogasd meg a Való Világ 5 rajongói oldalát és garantáltan mindenről első kézből fogsz értesülni! A Való Világ rajongói oldalán semmi sem maradhat titokban, első kézből értesülhetsz az aktuális hírekről. Ismerd meg a Való Világ 5 jelentkezőit, hogy már most tudd, hogy kinek is szurkolj!

Seherezádé a második villalakó

Seherezádé a második villalakó

A kedd esti adásnak szenvedélyes nőkről kellett volna szólnia, ehelyett három affektáló műanyagbabát kaptunk, akik Mónika-showba illő hangos szócsatákkal vívtak a nézők kegyiért. A maximalista Szilvi, a harcos beállítottságú Bea és a temperametumos Seherezádé versenyzett azért, hogy valamelyikük beköltözhessen a Való Világ 5 luxusbörtönébe. Az egész műsor egy kakasviadalra hasonlított, néha még a műsorvezetőt, Lilut is alig hagyták szóhoz jutni. Az önbizalom-csatákból végül szerencsés győztesként a Rómában élő Seherezádé került ki, aki a szavazatok 50%-át kapta a közönségtől. A szőkeségről megtudtuk, hogy számára a külsőségek a legfontosabbak, gyerekkora óta imádja a csillogást, a pörgést és a jövés-menést. Elmondása szerint ő a médiába született. Férfi olvasóinkat le kell, hogy lombozzuk, ugyanis a szenvedélyes hölgy komoly párkapcsolat mellett vonul be a négy fal közé, így valószínűleg nem ő lesz az, aki legelőször ledobja gátlásait a műsorban. Ezen kívül a lány korábban már leszögezte: nem szexelne a házban a fődíjért.

Tuti menü