Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Való Világ - RTL Klub képes leírás - Való Világ.tlap.hu
részletek »

Való Világ - RTL Klub - Való Világ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: valovilag.tlap.hu » Való Világ - RTL Klub
Keresés
Találatok száma - 3 db
ValóVilág - Hivatalos weboldal

ValóVilág - Hivatalos weboldal

Az RTL Klub immár negyedik alkalommal, óriási hírveréssel és érdeklődéssel újra felélesztette valóságshow-ját. Hatalmas apparátus, több hónapos kíméletlen válogatás, óriási anyagi ráfordítás előzte meg a széria 4. részének képernyőre kerülését. Sok újdonsággal, érdekességgel rukkoltak ki, csak egy nem változott: Itt a lét a tét!

Stohl András vezeti a Való Világ 4-et

Stohl András vezeti a Való Világ 4-et

Sokakat megdöbbentett szombat este, hogy az RTL Klub Való Világ című műsorát a korábbi híradásokkal ellentétben nem Sebestyén Balázs, hanem Stohl András vezeti. Egy hete gyakorlatilag tényként kezelte a honi sajtó, hogy Sebestyén Balázs fogja vezetni a Való Világ (VV) negyedik szériáját, s maga a műsorvezető is elismerte, hogy szerepet vállal a produkcióban. Még a szombati X-Faktor adásban is volt egy ál-élő bejelentkezése a villából, s a csatorna abban a hitben ringatta a nézőket, hogy Balázs a zenés tehetségkutató adása után átszalad a másik produkció díszletei közé, és ott folytatja a munkát. Ezzel szemen kiderült, hogy igazat is mondott az RTL az elmúlt héten, meg nem is. Mindenesetre hatalmas meglepetést okozott, hogy Balázs helyett a Rossz vagyok, de használható, című egykori Manhattan-slágert énekelve Stohl András vonult be a stúdióba, ahol már a szülési szabadságáról visszatért Lilu várta...

Lilu vezeti a ValóVilág 4.-et

Lilu vezeti a ValóVilág 4.-et

Távozik Lilu (34) a Reggeli csapatából. A Blikk megtudta, a fiatal anyukára a jövőben új feladatok várnak a csatornánál, ezért egy időre otthagyja a Reggeli csapatát. Információink szerint erre azért van szüksége, mert az RTL Klub vezetősége a szép szőke műsorvezetőt kérte fel arra, hogy legyen a háziasszonya a hamarosan induló ValóVilág negyedik szériájának. A feladat nem idegen a fiatal anyuka számára, hiszen már a legutóbbi szériának is ő volt a műsorvezetője.

Tuti menü