Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Való Világ széria nyertesek képes leírás - Való Világ.tlap.hu
részletek »

Való Világ széria nyertesek - Való Világ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: valovilag.tlap.hu » Való Világ széria nyertesek
Keresés
Találatok száma - 4 db
VV Laci - Vitko László - a VV2 győztese

VV Laci - Vitko László - a VV2 győztese

A Való Világ második győztese. Nyereményautóját összetörte, nyereményházába többször betörtek, éttermet nyitott, ami nem működött. Elherdálta negyvenmillió forint körüli nyereményét. Mivel későn szállt ki egy veszteséges pizzázóból, és színházi tevékenységét sem fizetik túl jól, azt tervezi, hogy Londonba, New Yorkba vagy egy tengerjáró hajóra megy felszolgálónak.

VV Alekosz - Nagy Alekosz - VV4 győztese

VV Alekosz - Nagy Alekosz - VV4 győztese

Végre lezajlott a Való Világ 4 című magyar valóságshow várva várt fináléja Alekosz, Éva és Jerzy között. Először Éva esett ki, majd Jerzy maradt le 44 százalékkal az okostojás mögött....Nagy Alekosz így a főnyereménnyel távozott a villából: egy Corvin sétányon található lakás és egy Chevrulet Cruze tulajdonosa lesz, évente havi egymillió forintot fog kapni, illetve másodmagával elmehet egy Maldív-szigeteki körutazásra.

Villalakók a Való Világ-szériákról

Villalakók a Való Világ-szériákról

Az RTL Klubnál már javában zajlik a szereplőválogatás a Való Világ 4-hez, az [origo] viszont arra lett kíváncsi, hogy a régi szereplők miként vélekednek a széria feltámasztásáról. Az általunk megkérdezett egykori villalakók kivétel nélkül nézni fogják a valóságshow-t, vannak tanácsaik is az új lakók számára, arról azonban megoszlik a véleményük, hogy helyes-e a készítők döntése, miszerint a szex helyett inkább az abszurd humort helyeznék előtérbe.

Való Világ magazin hírek
A VV5 adásaiban fél percenként káromkodtak, most mégsem büntetett a médiatanács
A VV5 adásaiban fél percenként... Bővelkedett ugyan az aggályos tartalmi elemekben az RTL Klubon sugárzott Való Világ 5 című műsor, de a hatóságnak egyszer sem kellett szankciót alkalmaznia a kiskorúak védelme érdekében, mert a csatorna ezúttal magasabb korhatári besorolással és későbbi műsorsávban vetítette az egyes epizódokat – derül ki a médiatanácsnak az MTI-hez pénteken eljuttatott...
VV Cristofel váltott: lányverés után popkarrier? - videó ájulásig
VV Cristofel váltott: lányverés után... A VV5 pitbullja, Cristofel új babérokra tör. Nézd meg a klippet, érdemes. Mindegy,...
Best of VV5 villantások és BeleValó Világ - ezt látnod kell, ez mindent visz!
Best of VV5 villantások és BeleValó... Az utolsó BeleValó Világ tegnap éjszaka lement....ezt látnod kell, ez már a...
Szabolcs - VV1 győztese

Szabolcs - VV1 győztese

Ő a hírek szerint befektette a nyereményét, ami szépen meg is fialt. A fiú a játék után egy ideig mint műsorvezető funkcionált az RTL Klub lakberendezéssel foglalkozó műsorában, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket...Tudta-e ön, hogy: A Való Világ első győztese, az MSZP zuglói szervezetének elnökségi tagja.

Tuti menü