Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
VV Éva - Baukó Éva - kiesett képes leírás - Való Világ.tlap.hu
részletek »

VV Éva - Baukó Éva - kiesett - Való Világ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: valovilag.tlap.hu » VV Éva - Baukó Éva - kiesett
Keresés
Találatok száma - 3 db
Tönkreteszi magát Éva

Tönkreteszi magát Éva

Dührohamai miatt kedélyjavítókat kell szednie a VV Évájának. A pirulákra köztudottan tilos alkoholt fogyasztani, de a lányt ez nem zavarja. A Bors információi szerint Éva idegállapota annyira labilis lett az utóbbi napokban, hogy pánikbetegségre felírt gyógyszereket kért, nehogy egy-egy dührohama tettlegességig fajuljon. Mivel a játékosok állandó orvosi felügyelet alatt állnak, természetesen Éva is megkapta a gyógyszert, amit pszichés problémái miatt szednie kell, ám az, hogy ő alkoholt is fogyaszt mellé súlyosan veszélyezteti az egészségét.

Éva nyeri a Való Világot az olvasóink szerint - Blikk

Éva nyeri a Való Világot az olvasóink szerint - Blikk

Úgy tűnik, Éva állandó veszekedése, üvöltözése tetszik leginkább a ValóVilág nézőinek. Éva (28) lehet az esélyes a lányok közül a ValóVilág megnyerésére - legalábbis a Blikk olvasói szerint. A szavazók ugyanis rá adták a legtöbb voksot, 52 százalékuk rá szavazott, Anikó (22) 21, Gigi (21) 18 és Szandika (21) 9 százalékot kapott. Hogy miért pont a szőke törtetőt tartják a legerősebbnek, annak az lehet az oka, hogy Éva - akármennyire is a legtöbb konfliktus okozója a villában - a legharcosabb személyiség is. Persze a lányok ott és úgy vetik be magukat, ahol tudják. A győzelemért folytatott harc pedig egyre keményebbé válik.

Éva ismét cirkuszolt!

Éva ismét cirkuszolt!

Mindenkivel sikerült újra összevesznie Évával. A Való Világ villalakóinak már nagyon elegük van a törtető lányból, már Alekosz is kezd elpártolni tőle. Kasza Tibi és LL Junior érkezése se tudta lecsillapítani a villában kialakult feszültségeket, Éva alpári viselkedésével eddig se volt népszerű, tegnap azonban már Anikót és Alekoszt is sikerült ellöknie magától. Igaz a villa rosszkislánya már egy ideje amúgy is kerülte Éva társaságát, most azonban odáig jutott a kapcsolatuk, hogy többé beszélni se akar vele. Alekosz egyik legjobb barátjának és szövetségesének tekintette Évát, a lány agresszív viselkedése és közönségessége azonban már neki is sok...

Tuti menü