Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
VV Gigi - Rácz Ildikó - kiesett képes leírás - Való Világ.tlap.hu
részletek »

VV Gigi - Rácz Ildikó - kiesett - Való Világ.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: valovilag.tlap.hu » VV Gigi - Rácz Ildikó - kiesett
Keresés
Találatok száma - 3 db
Mi kényszerítette VV Gigit az erotikus munkára?

Mi kényszerítette VV Gigit az erotikus munkára?

Miközben a villában a szerénység és a visszafogottság mintaképe, addig sorra szivárognak ki korábbi erotikus munkájának részletei. Miért ilyen ellentmondásos VV Gigi? A bátyja, Béci szinte őrjöngött, amikor Gigi ledobta magáról a melltartót a villában a CKM-fotózáson. És ha ki mész? Mit fogsz megmutatni? - kérdezte a fiú. Gigi folyamatosan ellentmondásokba ütközik, hetekig megcsókolni sem merte szerelmét, Jerzyt. És utál konfliktusba keveredni, fél felvállalni igazi énjét. Amikor Éva megkérdezte tőle, miért van ez, Gigi azt válaszolta, ő pozitív példát szeretne mutatni annak a kétmillió embernek, aki nézi a Való Világot. És nem mer önmaga lenni.

Gigi: 'Megtermékenyítettél Jerzy'

Gigi: 'Megtermékenyítettél Jerzy'

Minden a régi a villában. Gigi és Jerzy reggel szerelmesen összebújtak, még a lány hirtelen jött hányingere sem zavarta szerelmét. Éva és Alekosz pedig a következő kiválasztást vitatták meg reggeli közben. A törtető azt mondta, legjobb lenne, ha kivinné Szandikát párbajozni. Vagy fordítva, mindegy, csak valamelyikük kerüljön ki a villa falain túlra. Félre kicsit sem érthető mondattal zárta Gigi reggeli rosszullétét. Megtermékenyítettél. - mondta Jerzynek. Így talán már nem is kérdés tovább, hogy mi történhetett abban az egy kameramentes órában. Vagy mégis?

Gigi villantott

Gigi villantott

VV Gigi villantott, és nem először. A csinos villalakó ezúttal a popsiját mutatta meg, korábban pedig a kebleit. A Rácz testvérek fiatalabbika meglehetősen erkölcsösen próbál viselkedni a ValóVilágban, ami általában össze is jön neki. Eddig például csakis fürdőruhában láthattuk zuhanyozni, és a szexet sem vállalta be a kamerák előtt. Ráadásul a hétköznapokban még csak mélyen dekoltált ruhadarabokat sem visel, ellentétben a többi villalakóval.

Tuti menü